Problemområden & Symptom

En naprapat har för vana att behandla flera olika områden på kroppen och har olika tekniker, metoder och behandlingar för att behandla just ditt besvär beroende på var det sitter. Oftast behandlar vi problem i några av kroppens största leder som höft, knä eller armbågar. Läs mer om respektive problemområde och vilka symptom våra patienter vanligtvis upplever för att förstå mer om just din skada eller besvär. 

Stämmer besvären in på dig? – kontakta oss för konsultation. Våra medarbetare kan hjälpa dig med rätt behandling samt ge råd och övningar baserat på dina förutsättningar för att nå bästa behandlingsresultat. 

Ont i armbågen

Smärta på insidan eller utsidan av armbågen kan tyda på en överansträngning av omkringliggande muskulatur och senfästen. Detta kan ge problem av varierande grad beroende på hur stor påfrestning muskulaturen utsatts för, samt under hur lång tid.

Förutom smärta kan även en minskad funktion av armbågen upplevas vid vardagliga aktiviteter. Exempel på tillstånd som ger denna typ av problematik kallas för medial eller lateral epicondylalgi, det vill säga golfarmbåge eller tennisarmbåge.

Läs mer

Naprapatklinik 018 ingång

Undrar du något mer och vill komma i kontakt med oss? Eller vill du boka tid online?