Om Naprapatklinik018

Om Naprapatklinik 018

Välkommen in till oss!

Naprapatklinik 018 grundades 2012 av Hassan, Klara, Sofie och Michael och drivs av ett team med mycket kompetens och erfarenhet inom branschen. Vi finns i Uppsala, på studenternas arena. På samma plan hittar du även ProHelia företagshälsa som vi samarbetar med för att hjälpa dig på bästa sätt.

Vi som jobbar på Naprapatklinik 018

Vi anpassar våra behandlingstekniker specifikt för varje patient

Vi erbjuder flera typer av naprapatbehandlingar, vilka innefattar manipulation, mobilisering, stötvåg, laser, akupunktur, elakupunktur, dry needling (nålbehandling), stretching, triggerpunktsbehandling, massage, funktionell träning, tejpning, rehabilitering, stötvåg samt laser.

Vi erbjuder även skräddarsydda avtal för företag och idrottsföreningar.

Vi sätter alltid patienten i fokus. För vår del betyder det att vi anpassar våra behandlingstekniker för dig. Du får behandling på plats och du får även med dig övningar som du kan göra hemma, på arbetet eller på gym, där det passar dig bäst. Vi fortbildar oss kontinuerligt inom de senaste behandlingsmetoderna och väljer ut de som vi anser har bäst effekt för ditt besvär.

Naprapatklinik 018 ligger ett stenkast från Akademiska sjukhuset. Du tar dig enkelt till oss via kollektivtrafik, cykel eller med bil. Parkeringsmöjligheter finns i direkt närhet.

Kontakta oss gärna för en konsultation eller tidsbokning.

Välkommen in!

Hassan, Sofie, Klara och Michael

Naprapatklinik 018 ingång

Undrar du något mer och vill komma i kontakt med oss? Eller vill du boka tid online?