Naprapatklinik 018 sponsrar i Chicago!

Snart bär det av för våran kollega Hassan Aldudjaili. Vi på Naprapatklinik 018 sponsrar honom inför resan till Chicago.

Examensarbetet från juni 2012 ska presenteras på en internationell ortopedkonferens i Chicago (OMICS group conferens), dag 1 (13 augusti) kl 17:50 lokal tid är det nämligen dags för våra kollega att entra scenen tillsammans med handledaren Titti Lilje. Vi på kliniken är otroligt stolta och glada för att vi i naprapatkåren fått denna chans.

För att läsa mer om konferensen, gå in på https://www.omicsonline.org/

Hassan och Madeleine har följt en tjej från Blekinge med tillståndet frusenskuldra. Denna 29 åriga mamman hade sökt till husläkare, sjukgymnast, ortoped samt slutligen naprapat i jakt på att kunna få någorlunda kontroll över smärtan i axeln. Hassan och Madeleine har följt henne genom hela denna process, granskat journaler och skrivit ett examensarbete om detta fall.

Snart kommer arbetet att läggas upp för er som vill läsa mera.

– När vi fick reda på att vi var välkomna på denna konferens så vart vi givetvis otroligt glada för det. Nu när det börjar dra ihop sig känner man att nervositeten börjar göra sig påmind. Både jag och Madeleine trodde aldrig att det skulle gå såhär långt när vi väl skrev arbetet hos mig dem mörka dagarna i vintras. Detta ska verkligen bli kul, kul också att vi kommer besöka naprapathögskolan i Chicago. Jag kommer hela tiden försöka hålla er uppdaterade om vad som händer i Chicago på våran facebook sida.

Vi på kliniken önskar Hassan och Madeleine lycka till!
Följ oss gärna på facebook för att hålla er uppdaterade.

Ha en fin kväll vänner!
// Team-018